ERASMUS+ GIG: Πενθήμερη Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών - Ημέρα 5η

Παρασκευή 10/3/2023, τελευταία ημέρα της Επιμόρφωσης ERASMUS+ «Μαθητοκεντρική & Παιχνιδοποιημένη Μάθηση – Αξιοποίηση του Διλήμματος – Dibl».

Οι «diblαριστοί», αυτό είναι το όνομα που επιλέχθηκε για την ομάδα μετά από ψηφοφορία στο Quizziz, αξιολόγησαν τις γνώσεις τους για την πλατφόρμα dibl μέσω ενός παιχνιδιού στο Kahoot και τα πήγαν θαυμάσια!

Στη συνέχεια, επεξεργάστηκαν τα διλήμματά τους στο dibl και τα Σχέδια Μαθήματος. Συνεργάστηκαν στο πλαίσιο μιας άσκησης δημιουργικής γραφής στο ZumPad και με κέφι συνέθεσαν την «ΩΔΗ στην ΠΑΙΧΝΙΔΟΠΟΙΗΣΗ», ένα ποίημα ακροστιχίδας.

Συμπλήρωσαν το Ερωτηματολόγιο Εξόδου και το Ερωτηματολόγιο Αποτίμησης του Σεμιναρίου.

Κάπως έτσι ήρθε η ώρα να ξεκλειδώσουν τοσεντούκιαφού είχαν βρει τον σωστό τετραψήφιο συνδυασμό. Εκεί κάθε ένας και κάθε μια άνοιγαν με τη σειρά το σεντούκι και ανακάλυπταν ποιος/ποια ήταν ο/η αγαπημένος/νη μαθητής/μαθήτρια της Επιμορφώτριας. Τι υπήρχε μέσα στο σεντούκι; Ένας καθρέφτης, ένα γράμμα από την Επιμορφώτρια και πολλά σοκοφρετίνια! Πώς άλλωστε θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιον ή κάποια; Ήταν όλοι υπέροχοι και όλες υπέροχες και αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που τους/τις γνώρισα.

Αλλά και οι επιμορφούμενοι/νες μου είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη. Ένα υπέροχο πορτοφόλι για δώρο και μια συγκινητική ευχαριστήρια κάρτα!

Τελικά αφού πληκτρολογήσαμε τι παίρνουμε μαζί μας φεύγοντας σε ένα Jamboard… ολοκληρώσαμε αυτό το ενδιαφέρον, παιχνιδιάρικο και δημιουργικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο με νόστιμους ψαρομεζέδες και τσίπουρα/ούζα στην παραλία!

Εις το επανιδείν…

GIGDay5PhotoCollage

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.