ERASMUS+ GIG: Πενθήμερο Σεμινάριο Επιμόρφωσης - Ημέρα 5η

Η 5η ημέρα, Παρασκευή 02/12/2022, τελευταία μέρα του πενθήμερου σεμιναρίου επιμόρφωσης των επιμορφωτών-πολλαπλασιαστών με τίτλο "Dilemma-based Learning and the DiBL platform" στο πλαίσιο της σύμπραξης μικρής κλίμακας GIG Erasmus+2021-2-EL01-KA210-SCH-000050330 ξεκίνησε με το entry-exit test για να διαπιστώσουν επιμορφώτρια και επιμορφούμενοι πόσο προχώρησαν από την κοινή αφετηρία τους σχετικά με τη μάθηση που βασίζεται στο δίλημμα.

Αφού παρουσιάστηκαν διαδικτυακά εργαλεία δημιουργίας κλίμακας διαβαθμισμένων κριτηρίων, έγιναν παρουσιάσεις σεναρίων-σχεδίων μαθήματος από εκπαιδευτικούς της ομάδας με θεματικές Ιστορίας, Πολιτικής Επιστήμης και Προσωπικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης.

Η κ. Barbieri συνοψίζοντας τα κύρια σημεία της επιμόρφωσης και ανταλλάσσοντας ευχαριστίες με την ομάδα μοιράστηκε πριν αναχωρήσει για τη Βερόνα μια κοινή παραδοχή « Η διδασκαλία είναι μια έντονη, συνεχής προσπάθεια, γεμάτη προκλήσεις και ταυτόχρονα μια εμπειρία που μπορεί σε ανταμείψει όσο λίγες σε αυτή τη ζωή.».

Στη συνέχεια, ο κ. Κελεφιώτης προχώρησε σε παρουσίαση των επόμενων φάσεων του σχεδίου σύμπραξης σε σχέση με τις υποχρεώσεις και το χρονοδιάγραμμα εργασίας των εταίρων.

Day5a

Η μέρα και μαζί με αυτή και η επιμόρφωση της Τρίπολης έκλεισε πολύ ευχάριστα για την ομάδα με ανταλλαγή εντυπώσεων, συζήτηση και γεύμα στην καθιερωμένη πολιτιστική δραστηριότητα, που περιλαμβάνεται σε όλα τα προγράμματα διαρθρωμένων μαθημάτων Erasmus+, με μετάβαση σε πολυχώρο που συνεχίζει την παράδοση των μεγάλων καφενείων, τόπων συνάθροισης, επικοινωνίας, διαλόγου και εκδηλώσεων στο γειτονικό Λεβίδι Αρκαδίας.

Day5b

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.