Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το έργο μας "Toyland: a STEAM journey in time #STEM3" Κύριο

To 2024 ξεκίνησε αισιόδοξα, αφού η δουλειά μαθητών/μαθητριών και εκπαιδευτικών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού στο eTwinning Έργο "Toyland: a STEAM journey in time #STEM3" αναγνωρίστηκε και βραβεύτηκε, μετά την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας, και με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας.

Η ετικέτα αυτή αποτελεί πολύ σημαντική αναγνώριση της ποιότητας ενός eTwinning έργου σε Ευρωπαϊκό πλέον επίπεδο, δείγμα της επιτυχίας των μαθητών/μαθητριών, των εκπαιδευτικών και των σχολείων που δείχνει ότι το Έργο τους ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ευχαριστούμε όλους/όλες, Έλληνες και διακρατικούς εταίρους, για την επικοινωνία και τη συνεργασία στην εκπόνηση πρωτότυπων, καινοτόμων, βιωματικών, ευφάνταστων STEAM δραστηριοτήτων μέσω των οποίων εξερευνήσαμε τον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, δημιουργήσαμε τη δική μας "Toyland" και συνειδητοποιήσαμε ότι η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας και των ΤΠΕ μπορεί να είναι ένα ευχάριστο, διασκεδαστικό ταξίδι.

Πολλά συγχαρητήρια ιδιαίτερα στους μαθητές και τις μαθήτριες μας που ενεπλάκησαν σε όλες τις διαδικασίες, τις δράσεις και τις δραστηριότητες του Έργου με φαντασία, μεράκι, ενθουσιασμό, μεθοδικότητα, προσήλωση και υπευθυνότητα.

Δεσμευόμαστε ότι οι προσπάθειές μας δεν θα σταματήσουν εδώ, αλλά θα συνεχίσουμε με όρεξη, στόχους, θετική διάθεση να ανακαλύπτουμε τη γνώση και να προσπαθούμε για το καλύτερο!

Toyland a STEAM journey in time STEM3 page 0001

 Στιγμιότυπο οθόνης 2024 01 15 152559

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.